Opis projekta

  1. Home
  2. Arhitektura
  3. Opis projekta

Volontiraj u kući punoj ljubavi :)

  • Ilidža
  • Jedan dan

Detalji projekta

Ko smo mi?

Starački dom, Dom Sentivo mjesto je na kojem se s ljubavlju i pažnjom brinemo o osobama treće životne dobi na najbolji način, poštujući njihovo dostojanstvo i individualne potrebe.

Uz profesionalnu medicinsku njegu i stručno osoblje osiguravamo ugodan i kvalitetan život starijim osobama uz razna događanja, radionice, posjete i izlete kojima obogaćujemo njihov socijalni život.

Poslujemo preko deset godina, a svoju ponudu kreiramo isključivo na osnovu potreba i zahtjeva naših korisnika. Aktivnosti u domu su koncipirane tako da zadovoljavaju sve uslove za udoban i bezbrižan život u trećoj životnoj dobi.

Ljudski vijek se produžava i sve više starijih osoba je u potrebi za smještajem u zajednicama kao što je Sentivo.
Planiramo biti tu u godinama koje dolaze i na potrebe odgovarati na fleksibilan način, usklađen sa zahtjevima vremena.

Cilj nam je stvoriti okruženje u kojem starijim osobama nudimo podršku i podsticaj da nastave živjeti ispunjen i kvalitetan život sa smislom.

 

Kako Vi možete biti dio kuće pune ljubavi?

Prijavite se i provedite dan sa našim korisnicima! Kako? Osmislite druženje uz neku zabavnu aktivnost (kuhanje, kreativna radionica i sl.), osmislite i organizujte zabavan izlet za grupu korisnika, posjetu muzeju, pozorištu, zoo parku ili sigurno imate i Vi neku ideju šta bi usrećilo i ispunilo dan osobama starije životne dobi.
Možete organizovati i “dan ljepote” za naše dame, uz frizuru, šminkanje, tretman ljepote.
Naši korisnici obožavaju muziku! Organizujte koncert u domu!
Budite kreativni, javite nam se sa idejom, mi ćemo Vas rado ugostiti i pomoći u realizaciji zabavnog dana za korisnike doma!

Potrebna ekspertiza preduzeća