Opis projekta

  1. Home
  2. Kultura
  3. Opis projekta

Traže se Volonteri za pomoć pri promocije knjige

  • Trebinje
  • Jedan dan

Detalji projekta

Udruga PRAVI PUT kao nakladnik knjige autorice Izopačeno Čovječanstvo, promovira u Trebinju 12.09.2020. s početkom u 19h na lokaciji Narodna Biblioteka Trebinje (prostor ispred).

Udruga traži dva volontera za pripremu prije promocije od razmaka postavljanja stolica, dijeljenja maski za nošenje, pregledavanje gostiju i distance .Isto tako volonter će na štandu prodavati knjige, kao i dijeliti brošure.

Volonter/i po Zakono o volonterizmu u BiH imaju za taj dan ( nekoliko sati pripreme) sva zakonska prava.

 

 

NAJAVA-TREBINJE  Promocija knjige „Izopačeno čovječanstvo“ autorice Žane Alpeze

Najavljujemo promociju  knjige „Izopačeno čovječanstvo“ autorice Žane Alpeze, u Trebinju dana 12.09.2020.(subota)  s početkom od 19h, u oraganizaciji Narodne Biblioteke Trebinje (ispred biblioteke).

 

 

Ukratko o knjizi: Knjiga „Izopačeno čovječanstvo“ je skup Kolumni koje je autorica Žana Alpeza pisala za države (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnjih godinu i pol dana. Svi se ponekad pitamo kuda ide ovaj svijet u kojem kao da od previše ljudi ne vidimo čovjeka, u kojem je sve manje suosjećanja jednih prema drugima i sve manje ljubavi uopće.

 

U njoj otvoreno, bez ustezanja, kroz osobna iskustva progovara o mizantropiji kojom smo, nažalost. okruženi. Sve više smo, misli autorica, zaokupljeni sami sobom i vlastitim uspjehom i na tom se putu negdje izgube prave vrijednosti, moralnost i jednostavnost, bez obzira na sredinu u kojoj živimo. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

 

Zamolit ćemo goste da se pridržavaju epidemiološki mjera (određene socijalne distance, nošenje maski ,u protivnom organizator ,kao i autorica ne snose posljedice neodgovornosti ovih mjera)

 

Nakladnik knjige Udruga Pravi Put

Potrebna ekspertiza preduzeća

Prilozi