Opis projekta

  1. Home
  2. Dizajn i multimedija
  3. Opis projekta

Podcast Anamneza- epizoda 2

  • Stari Grad
  • Jedan dan

Detalji projekta

Anamneza je jedinstvena bosanskohercegovačka emisija/podcast koja je u procesu traganja za  iskustvima pacijenata i biomedicinskih stručnjaka, kao i odgovorima na mnoga pitanja iz oblasti medicine i stomatologije. 

Naša vizija jeste otvoreno društvo u kome su građani/ke osoposobljeni za razumijevanje i uključivanje u proces brige i poboljšanja svog zdravstvenog stanja.

Naša misija jeste razvijanje i zagovaranje zdravog i produktivnog načina života pojedinaca, promovisanje i upozoravanje na elemenate prevencije javnog zdravstva, prezentiranje jasno razumljivih, preciznih i istinitih naučnomedicinskih činjenica, jačanje kapaciteta i iskustva mladih budućih ljekara i stomatologa za uspješnu i pristupačnu zdravstvenu njegu svim građanima/kama.

S obzirom da je riječ o drugoj epizodi našeg podcasta izuzetno bi nam korisno bilo kada bi neko preduzeće osiguralno adekvatan prostor i prateću tehničku opremu. Pod pratećemo tehničkom opremom podrazumijevamo:
1. 2 kamere
2. 2 stativa
3. Osvjeteljenje

4. Adekvatni mikrofoni

5. Osobe od iskustva koje su obučene snimiti podcast u trajanju od 40 minuta.

Nakon što bi snimili ovu emisiju podcasta, ukoliko vaše preduzeće bude zainteresovano može pomoći i u procesu montaže, ali također može i poslati grube snimke koje bi naši studenti dalje montirali. Ova pomoć u vidu usluge korporativnih volontera bi dodatno pomogla razvoju naše emisije i našeg podcasta. Nadamo se da će biti zainteresovanih preduzeća, a mi ćemo se svakako potruditi da ona budu adekvatno zastupljena u našem promotivnom planu. U prilogu fajla možete pogledati našu prvu epizodu Anamneze.

Potrebna ekspertiza preduzeća