Izjava o privatnosti

  1. Home
  2. Izjava o privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Institut za razvoj mladih KULT je vlasnik web stranice Volontiraj.ba. Kreirali smo ovu izjavu o privatnosti kako bismo Vas informirali na koji način koristimo podatke koje od Vas tražimo prilikom registracije na ovu web stranicu. Molimo Vas da ovu izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali na koji način prikupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo Vaše lične podatke. 

Lični podatak jeste svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi. Vaše lične  podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom ustupite takve informacije. Podatke o Vama prikupljamo kada ispunite registracijski obrazac na stranici Volontiraj.ba.  Podatke dobivene o Vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

- radi personalizacije Vašeg korisničkog računa (prikupljanje informacija nam pomaže da odgovorimo na Vaše individualne potrebe),

- radi unaprjeđenja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu i potražnju na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja),

- radi uspostave primarnog kanala komunikacije sa Vama,

- radi povremenog slanja e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti, ažuriranja, informacija o uslugama i sl. ),

- radi internih istraživanja o broju posjetitelja na našoj web stranici.

Svi podaci su pohranjeni u bazama podataka Instituta za razvoj mladih KULT. Pohranjene podatke nećemo prenijeti ili pohraniti u baze koje nisu vlasništvo Instituta niti ih dijeliti sa trećim stranama.

Na stranici Volontiraj.ba ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana u komercijalne svrhe.

Korištenjem web stranice Volontiraj.ba dajete svoju suglasnost na ovu politiku privatnosti. U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti kako slijedi.

Registracijom na web stranici Volontiraj.ba i prihvaćanjem navedenih uvjeta dajete Vašu suglasnost sa Izjavom o privatnosti.