volonter

TEHNOGRAD-company

0.0/5 (0 dojam)
Volonterskih sati: 0h
Vrijednost volonterskog rada: 0KM
Član od: 15.07.2020

Gradnja i kvalitet koji traju!

Dragi posjetioci,
izuzetno zadovoljstvo nam je predstaviti Vam TEHNOGRAD-company d.o.o. Tuzla, domaću građevinsku kompaniju koja je svoje iskustvo sticala decenijama širom bivše Jugoslavije i Evrope.
Kompanija se bavi projektovanjem, izvođenjem građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, te gradnjom stambenih i nestambenih objekata.
Iza nas je impozantan broj izrađenih objekata. Građeni su stambeni i javni objekti, industrijski, hidrotehnički i energetski objekti, objekti iz oblasti poljoprivrede i prehrane, kao i mostovi, potporni zidovi, sanacije klizišta i objekata oštećenih slijeganjem uslijed dugogodišnje eksplatacije solnih ležišta u gradu Tuzla. Kroz historiju preduzeća TEHNOGRAD-company možemo reći da je Grad Tuzla sagrađen na leđima lidera u gradnji. Svake godine ovo preduzeće stiče nova iskustva, te se konstantno trudimo biti bolji za Vaše bolje sutra.

Imperativ poslovanja naše kompanije je kvalitet, zadovoljstvo kupaca i odnos zasnovan na povjerenju. Zapošljavamo mladu, domaću radnu snagu i zajedno gradimo našu Bosnu i Hercegovinu.

Pozdravljamo i podržavamo ideju korporativnog volontiranja i sami smo dio nje!

0

Trenutni 
Projekti

0

Završeni 
Projekti

* Klikni na dugme da pošaljes upit

Pošalji upit