volonter

Izrada intro videa i thumbnaila za potrebe podcasta (Studio Granp)

5.0/5 (1 dojam)
Volonterskih sati: 30h
Vrijednost volonterskog rada: 2000KM
Član od: 21.05.2021

Ovdje upišite svoj slogan.

Oduševljeni smo materijalima koje je izradilo preduzeće Studio Granap. Pored toga što su ovi materijali nastali kao posljedica aktivnosti korporativnog volontiranja, Studio Granap je ostao da nas isprati i na ostalim aktivnostima pri tome besplatno nudeći svoje menteroske i stučne savjete.

0

Trenutni 
Projekti

1

Završeni 
Projekti

* Klikni na dugme da pošaljes upit

Pošalji upit

Dojmovi

Company
 Udruženje studenata medicine u BiH

Izrada intro videa i thumbnaila za potrebe podcasta

 • Centar (Sarajevo)
 • 21.05.2021
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:30 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 2000KM

Oduševljeni smo materijalima koje je izradilo preduzeće Studio Granap. Pored toga što su ovi materijali nastali kao posljedica aktivnosti korporativnog volontiranja, Studio Granap je ostao da nas isprati i na ostalim aktivnostima pri tome besplatno nudeći svoje menteroske i stučne savjete.

Company
 • Stari Grad (Sarajevo)
 • 11.05.2021
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:192 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 7200KM

Opće smo iznenađeni gostoprimstvom i spremnosti osoblja hotela Marriott da nam izađe u susret. Nama bilo kakav vid podrške dosta znači, a partneri poput Marriotta su upravo ti koji nama omogućavaju naš rad. U ovom slučaju, radi se o podršci u vidu besplatnog korištenja sala u hotelu, koja nam omogućava organizovanje potpuno novog tipa društvene aktivnosti koja za cilj ima atkivaciju mladih i podsticanje na njihov profesionalni i lični napredak. Osoblje je bilo ljubazno i pristupačno za sve naše potrebe, kao i spremno da izađe iz okvira potrebnog i uradi daleko više od onoga što smo mi očekivali.

Company
 Centar za građansku suradnju

Izrada Web stranice za potrebe udruženja

 • Livno
 • 05.05.2021
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:40 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 1500KM

Centar za građansku suradnju iz Livna izuzetno je zahvalan što je imao priliku sudjelovati u programu korporativnog volontiranja. S pojmom volontiranje se svakodnevno susrećemo ali pojam korporativno volontiranje nije učestala pojava u našem društvu, bar ne na području gdje mi kao organizacija egzistiramo i radimo. Pozitivno smo iznenađeni i oduševljeni konceptom korporativnog volontiranja, gdje su korporacije i firme, kao što je i naš match, prije svega društveno odgovorna poduzeća koja ulažu u društvo, u ovom slučaju u civilni sektor koji je jako bitan segment društva i tim doprinose njegovoj afirmaciji, osnaživanju i razvoju. CGS je stekao korisno iskustvo kroz ovaj program, naša web stranica nje bila funkcionalna, i samim tim nije bila dobar instrument za promociju i informiranje javnosti kao i stjecanje veće prepoznatljivost u društvu kao organizacije civilnog društva koja provodi mnogobrojne aktivnosti već 26 godina. Kroz razgovor i savjetovanje s gospodinom Ismarom Lačevićem ostvarili smo odličnu komunikaciju i kao rezultat dobili alat, web stranicu, koji će služiti Centru za građansku suradnju za komunikaciju i prezentaciju u javnosti. Izradom nove web stranice omogućena nam je maksimalna funkcionalnost i transparentnost te vidljivost aktivnosti kao pozitivnih promjena i razvoja u zajednicama gdje implementiramo projekte.

Company
 • Tuzla
 • 04.05.2021
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:20 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 1500KM

Zahvaljujući CasCader produkciji uspjeli smo snimiti našu treću epizodu podcasta Anamneza dostupnu na linku: https://www.youtube.com/watch?v=dZcu1jhVPKU. koja je ostvarila preko 700 plus pregleda na YouTube platformi i preko 1000 pregleda na audio platformama (Spotify, Google Podcast, Apple Podcast...). Zahvaljujemo se Institutu i CasCader produkciji što smo bili dio priče o korporativnom volontiranju, od koga svi na kraju imaju benefite.

Company
 Udruženje studenata medicine u BiH

Podcast Anamneza- epizoda 2

 • Stari Grad
 • 27.04.2021
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:6 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 1500KM

U sklopu programa korporativnog volontiranja imali smo priliku upoznati društveno odgovorno preduzeće kao što je Tershouse. Osim toga što su nam omogućili prostorije za snimanje, opremu za snimanje i radnici Tershousa su nam pomogli sa svojim savjetima da snimimo što kvalitetniju epziodu našeg podcasta. Ovim putem se zahvaljujemo i Institutu za razvoj mladih KULT, ali i svim društveno odgovornim preduzećima koji bi trebali da se uključe u ovaj program volontiranja. Mi zaista imamo predivna iskustva i nadamo se da ćemo i na budućim projektima sarađivati.

Company
 LandofPeace

Fotografiranje

 • Livno
 • 07.04.2021
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:8 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 400KM

U toku ove aktivnosti korporativnih volontera napravljeno je ccc.200 fotografija naših edukatora i konja u različitim situacijama. Ove fotografije će poslužiti za naše promotivne aktivnosti, kao i za izradu web stranice. Ovim putem se zahvaljujemo programu korporativnog volontiranja, kao i kompaniji Studio GD48 koja je prepoznala našu volontersku ponudu i na istu se odazvala.

Company
 Fondacija Stariji brat, starija sestra

Prevod radnih i promotivnih materijala

 • //volontiraj.ba/wp-content/uploads/2019/11/bih.jpgBosna i Hercegovina
 • 07.04.2021
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:40 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 300KM

Aktivnost korporativnih volontera je protekla izuzetno uspješno.

Company
 EESTEC LC Sarajevo

Mentorski program za studente

 • Novo Sarajevo
 • 08.03.2021
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:20 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 1500KM

Mi kao udruženje EESTEC LC Sarajevo smo se kroz ovaj mentorski program po prvi put susreli sa korporativnim volontiranjem, ali definitivno smo uvidjeli važnost i značaj istog. Smatramo da korporativno volontiranje može pomoći i drugim nevladinim organizacijama, baš kao što je i nama. Nama kao grupi mladih ljudi koji imaju mnogo ideja i žele unaprijediti Udruženje, bio je potreban samo mali vjetar u leđa u ostvarivanju naših ciljeva - naš mentor koji nam je ukazao na naše greške, ali i na naše prilike i dobre strane. Sastanci sa mentorom Ismarom su bili produktivni i pokazalo se da je zaista nekada potrebno mišljenje osobe van Udruženja. Ismarovo iskustvo nam je pomoglo da unaprijedimo svoje segmente rada, kao i pristup ka partnerima i članovim što je nama najbitnije. Naš mentor je imao strpljenja za nas, te veliku volju i želju da nam pomogne. Stoga mu se i ovom prilikom zahvaljujemo i vjerujemo da će on ostati jedan od dobrih prijatelja našeg Udruženja, a pred nama je svakako sada puno posla

Company
 Agora centar

Jačanje kapaciteta volontera/ki

 • Tuzla
 • 13.12.2020
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:2 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 300KM

Ova korporativna aktivnost je odlično protekla.

Company
 Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini

Krečenje ureda Asocijacije srednjoškolaca u BiH

 • Stari Grad
 • 26.08.2020
  • Ocjena?

  Uloženo volontersko vrijeme:11 h
  Vrijednost volonterskog angažmana: 500KM

„Podrška preduzeća Materijali nam je od izuzetnog značaja s obzirom da su velikodušno dali na raspolaganje sve svoje resurse i pružili nam svoju pomoć kroz čitav proces krečenja naših prostorija. Uzimajući u obzir da smo u periodu kada ekonomska situacija nije najstabilnija i da se mnoga preduzeća susreću sa različitim problemima, zaista cijenimo podršku ove kompanije koja se odazvala pozivu, donirala svoje materijale i omogućila da osvježimo prostorije našeg ureda i samim time stvorimo zrelije i bolje okruženje za rad“.